De meeste informatie op deze pagina's heeft een relatie met het evangelie van Jezus Christus. Voor een aantal mensen zal dat vreemd klinken, maar de persoon van Jezus is nu eenmaal iemand die me gepakt heeft en het laat me niet meer los. Of beter gezegd: hij laat me niet meer los!

Kruislicht Ook in het kiezen van werk is dat een belangrijk element geweest. Ik ben predikant geworden, omdat ik graag met mensen wil praten over het geweldige nieuws dat er een God is, die om ons geeft.

Als ik daar verder over doordenk, krijg ik gewoon kippenvel. Want God houdt zoveel van de wereld en van de mensen die hij gemaakt heeft, dat hij er letterlijk alles voor over heeft om mensen te redden van de ondergang. Het beste bewijs daarvan is het feit dat God zijn eigen Zoon gegeven heeft: Jezus Christus. In de bijbel staat: "Want God had de wereld zo lief, dat hij zijn enige Zoon gegeven heeft, opdat iedereen die in hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft."

Het is een geweldige ervaring om te weten dat je met je hele leven veilig bent in Gods hand: wat er ook gebeurt, je weet dat er iemand is die van je houdt en die voor je zorgt. Dat geeft steun en zekerheid. En dat geldt des te meer omdat God boven de beperkingen en het gesjoemel van de mensen uitstijgt.

Wil je hier meer over weten? Of wil je hierover doorpraten? Op de prekenpagina kun je preken over de boodschap van Jezus Christus lezen of ophalen. Op de pagina voor de kerkdiensten kun je een indruk krijgen hoe we in onze gemeente met die boodschap van Jezus Christus bezig zijn. Verder geven een aantal links de mogelijkheid tot meer informatie of contact. Andere links hebben ook met dat goede nieuws te maken, maar minder direct. Je mag me ook mailen voor vragen en opmerkingen.


Het kruisbeeld op de afbeelding is gemaakt door Alie van der Scheer. Het is getiteld 'Kruislicht'. Voor een grotere weergave en een toelichting: klik op de afbeelding.