Welkom bij mijn gastenboek

Ik vind het leuk als je hier iets schrijft over jezelf of over mijn site.
Ook ideeën en suggesties zijn van harte welkom!

Klik hier om een bericht achter te laten

pagina 1 van 25 (243 berichten)
 
Volgende Pagina ->

 Matthijs van der Welle    Website : Mijn Homepage
17-10-2018 om 13:56
Beste Jan,

Ik ken geen enkele site met zo'n grote verzameling aan bewerkingen van de Tien Woorden van de HEER. Ik maak er bijna elke zondag gebruik van. Het houdt de liturgie afwisselend, ook voor mezelf. Dank!

Groeten,
Matthijs van der Welle

Reactie van webmaster:
Fijn dat het zo goed bruikbaar is, Matthijs!



 John en Willeke  E-mail : E-mail me
 Website : Mijn Homepage
28-09-2017 om 09:23
Deze side is top! 

 Henk Havinga  E-mail : E-mail me
 Website : Mijn Homepage
02-08-2015 om 14:35
Beste Jan,

Zoals je weet gebruik het programma met veel plezier al meerdere jaren. Dit jaar gaan mijn zoon en ik voor de eerste keer samen op motorvakantie en natuurlijk heb ik e.e.a. met TYRE uitgezet. Mijn "Tommy" pakt het moeiteloos op, maar hij heeft een "tomtom start 25". Tijdens het kopieëren van de bestanden zegt deze "bestanden bijgewerkt", maar we kunnen ze op de één of andere manier niet ophalen... Wat doen we fout?

groeten,

Henk Havinga

Reactie van webmaster:
Ik zal je een e-mail sturen, Henk.



 H.Blom  E-mail : E-mail me
 Website : Mijn Homepage
20-04-2014 om 10:01
Hallo Jan,
Gebruik je programma al jaren tot grote tevredenheid. Ga het nu weer op Windows 7 gebruiken, hoop ik.
Ik gebruik nog steeds TomTom op mijn oude PDA, omdat ik wil rijden zoals IK wil. Ik heb inmiddels ook een Android toestel met de "app" TomTom. De jongelui maken zich enorm druk om hoe de interface er uit ziet. Ze zijn schijnbaar de functionaliteit vergeten, het is een app om je van A naar B te begeleiden. Ik hoor niemand er over dat het een sterk gestripte uitvoering is van de PDA versie.
Een berekening vooraf even snel maken is er niet meer bij en nog veel erger de gehele reisplanner is er uit verdwenen, waarop jouw programma gestoeld is. Dus dan maar plannen op de oude en de nieuwste verkeerssituaties bekijken (af en toe) op de nieuwe. Ik heb TomTom daar over geschreven en die vinden dat heel jammer (???). Alsof ik het nieuwe programma geschreven zou hebben. Ook een externe GPS ontvanger, met kabel of Bluetooth lukt niet meer. Daar hoor ik de nieuwe generatie helemaal niet meer over. Mijn wagen heeft extra dikke ruiten (beveiliging) en een reflectie-laag om de zonnewarmte tegen te houden. Dus lekker de oude PDA en jouw programma. Hartelijke dank, H.Blom

 Rene    Website : Mijn Homepage
02-10-2013 om 20:10
hallo Jan.,.

met veel plezier gebruik ik je programma Tyre. We zijn al op veel plekken geweest met een Honda S2000. Ja ja geen motor, maar mijn oude ryder 1 doet het samen met je programma prima, in de auto, En zonder geluid, daar wen je aan.

Dank je

Rene

 Peter van der Meer  E-mail : E-mail me
 Website : Mijn Homepage
15-07-2013 om 22:18
beste jan,

Tyre is een geweldig programma en ik heb er al een aantal mooie routes mee gemaakt. Ik zet ook routes om vanuit een garmin bestand . Hier zitten dan wel vaak fouten in die je er eerst moet uithalen , maar je leert dan in ieder geval wel de route goed kennen. Ik heb je overigens nog een E-mail gestuurd met een vraag over het herkennen van zandpaden en een richtingsstraten in de kaarten die tyre gebruikt. Wellicht is er een manier.,. Verder niets anders dan lof

 Wijgert Teeuwissen  E-mail : E-mail me
 Website : Mijn Homepage
04-07-2013 om 11:05
Hoi Jan.,.
Je mailtje met verslag van 3/7 was een goeie reden om eens op je webpagina te klikken. Leuk, mooi, enz. Ik zie het mezelf niet doen, maar de moeite waard om nog eens vaker te snuffelen!
.,.

 Hans Baars    Website : Mijn Homepage
15-05-2013 om 23:30
Beste Jan,

Nogmaals bedankt voor de heldere uitleg over TomTom en Tyre tijdens de door Motoplus georganiseerde avond bij Goedhart motoren.
Sinds de aanschaf van de TomTom Rider 5 had ik nog niets met Tyre gedaan, maar nu ben ik erg enthousiast geworden en hoop ik veel mooie routes te kunnen maken.

Groeten,

Hans Baars .,.

 Pia  E-mail : E-mail me
 Website : Mijn Homepage
11-05-2013 om 17:02
Hoi Jan,

Wow, wist niet dat je zo veelzijdig was.
Je motorpagina is verslavend... .,.
Complimenten voor je site, dit was mijn eerste bezoekje eraan maar er zullen er blew heel wat meer volgen vermoed ik zo.

groeten, Pia

 Dianne  E-mail : E-mail me
 Website : Mijn Homepage
17-04-2013 om 22:12
Goededag, wij gaan iederjaar naar Vianden en ik zoek motorroutes voor Tomtom..,.. Las over het programma maar hoe kan ik de routes die op de site staan bekijken? Moet ik ze dan eerst in de tomtom inlezen of kan dat ook op de computer.

Al vast mijn hartelijke dank voor uw antwoord

  pagina 1 van 25 (243 berichten) Volgende Pagina ->




Dit gastenboek is gemaakt met behulp van phpGB 2.0.4 © 2004 phpGB