Welkom bij mijn gastenboek

Ik vind het leuk als je hier iets schrijft over jezelf of over mijn site.
Ook ideeën en suggesties zijn van harte welkom!

Klik hier om een bericht achter te laten

pagina 3 van 25 (243 berichten)
<- Vorige Pagina
Volgende Pagina ->

 Frits    Website : Mijn Homepage
27-06-2011 om 19:31
Hoi Martin,

Dat kun je wel met het programma Basecamp, ook van Garmin en de toekomstige vervanger van MapSource. BC heeft een bibliotheek-functie. Alle routes die je een keer hebt geopend blijven er in staan en worden ook gelijktijdig getoond tenzij je er 1 specifiek selecteert. BC werkt iets anders namelijk Importeren is Openen en Exporteren is opslaan. Verder is de kaart wat klein maar met de F11-toets vergroot je de kaart naar het hele scherm. Via Google en zoeken naar Basecamp vind je de download gemakkelijk. Succes.

Reactie van webmaster:
Martin, bedankt voor je reactie. Zo leren we allemaal weer wat bij.
Overigens komt er binnenkort een totaal nieuwe versie van Tyre beschikbaar als beta, die ook een bibliotheekfunctie heeft! Martin    Website : Mijn Homepage
17-06-2011 om 22:16
Hoi,

Misschien heb ik het over het hoofd gezien, maar ik heb een vraag waarop jullie hopelijk antwoord hebben.
Voor de vakantie heb ik een fiks aantal wandelroutes gedownload van Noorwegen Zweden e.d. Deze heb ik allemaal in .gpx files om in mapsource te openen en naar mijn Garmin te zenden. Nu zou ik, om een overzicht op Mapsource te krijgen, graag alle gedownloade routes tegelijk willen zien.
Mijn vraag. Is dit mogelijk? En zo ja, hoe pak ik dit aan?
Hopelijk is hier een antwoord op.
Vr.Gr.
Martin

 Eddy Takkenkamp  E-mail : E-mail me
 Website : Mijn Homepage
10-06-2011 om 20:15
Hallo Jan
Ik heb sinds kort de rider 3. maar ik ben niet zo goed met computers, kun jij mij vertellen hoe ik een route maak en hem vervolgens in mijn rider zet, en hem weer tevoorschijn haal. Trouwens de rider 3 is top vooral de optie kronkelroute.
Bij voorbaat dank voor je hulp.

Hartelijk gegroet Eddy

Reactie van webmaster:
Ik zal je een mail sturen. Fred Verhees    Website : Mijn Homepage
16-05-2011 om 23:27
Hallo Jan,
Ik gebruik al jaren met veel plezier TYRE om met TomTom de kunnen navigeren. Sinds kort ben ik bij een motorclub met ook Garmin liefhebbers, hoe kan ik mijn tyre routes omzetten naar garmin??
Dank je voor je antwoord en "keep on the good work" vriendelijke groet, Fred Verhees,Helmond.

Reactie van webmaster:
Fred, je moet het bestand opslaan in het formaat GPS Exchange (*.gpx) om het bruikbaar te maken voor Garmin. Dat de je via het menu 'Bestand', en dan 'Opslaan als'. Vince    Website : Mijn Homepage
14-04-2011 om 15:26
Beste Jan,
ik heb al sinds twee jaar mijn TomTom Rider II en heb meteen in het begin ook een programma gezocht om touren voor te kunnen bereiden. Ik woon in Duitsland en ben 2009 over allerlei binnenweggetjes (700 km, 2 dagen rijden) naar Breda gekomen voor de Harley-dag. Planning ging geweldig met Tyre.
Van het weekend gaan we naar Oostenrijk en ik heb de nieuwste versie Tyre weer geladen om de tour te maken. Ging weer prima; makkie met Tyre. Als onze tocht een succes wordt (zonder twijfel), zal ik je daarna de itn bestanden sturen om in de download area mee op te nemen.
Hartelijk dank voor "Tyre" en bikersgroeten uit Oberfranken

 André    Website : Mijn Homepage
20-03-2011 om 10:35
Beste, daar ik nieuw ben en nog geen ervaring heb met mijn Tomtom, zocht ik tervergeefs naar een nederlandstalige helppagina om een route samen te stellen. Kan u mij helpen?
Dank u.

Reactie van webmaster:
Ga hier eens heen: http://www.janboersma.nl/gett/help/nederlands/ Patrick van Bergenhenegouwen  E-mail : E-mail me
 Website : Mijn Homepage
05-02-2011 om 15:41
Goedenmiddag,

Ik heb een vraagje omtrent het tussenvoegen van extra routepunten in een route; Ik herinner me dat dit voorheen mogelijk was door in de route op een bepaald punt te staan, daar zag je dan een nieuw routepunt staan wat je zo kon plaatsen door simpelweg te klikken en op toevoegen te klikken. Nu zie ik dat er een wit puntje verschijnt met de optie om de route te verslepen (iets wat ik juist niet wil). Hoe kan ik extra routepunten in een route plaatsen? Ik heb al bij Help gekeken, maar kan niets vinden. Bij voorbaat dank voor uw hulp en het mooie programma!.

Reactie van webmaster:
Ga via het menu 'Extra' naar de voorkeuren, en kies voor het tabblad 'Google Maps 1'.
Daar staat een optie 'Versleepbare routelijnen gebruiken'. Verwijder het vinkje bij die optie en klik op OK. Daarna is het weer net zoals in oudere versies. Moeyaert Johan  E-mail : E-mail me
 Website : Mijn Homepage
02-02-2011 om 19:29
Je hebt prachtig werk gedaan. Hiermee heb je ook 'Tom Tom' een flinke boost gegeven, gezien 'zij' het nalaten om een dergelijke software te ontwikkelen. Ik vind dat je daarvoor goed moet worden beloond.
Eén opmerking: als ik een route wil downloaden, dan moet ik deze eerst wegschrijven, om deze dan te kunnen importeren in Tyre. Zou handig zijn als dat meteen kon; ergens een instelling te wijzigen ?

Reactie van webmaster:
Klik bij het downloaden op 'Openen' ipv 'Opslaan'. Dat is alles. John    Website : Mijn Homepage
29-01-2011 om 20:56
Hallo Jan,

Geweldig dat je programma kan maken en beschikbaar steld.
Het programma is fantasties heb een route in de buurt gemaakt om het uit te proberen gaat vrij eenvoudig.
Echter op mijn garmin Nuvi vindt ik de route niet terug. Kun je me informeren , misschien moet ik het bestand als gpx in plaats van itn laden. Alvast bedankt

Reactie van webmaster:
Ja, op een Garmin moet je GPX formaat gebruiken. ITN is voor TomTom. Ian  E-mail : E-mail me
 Website : Mijn Homepage
27-12-2010 om 21:42
Hi Jan, Brilliant program, I am using it to plan some great routes through Sout Wales. Could not do what I want to do any other way except using this superb program. Thankyou so much. Merry Christmas and a very happy New Year. Thanks Ian

<- Vorige Pagina pagina 3 van 25 (243 berichten) Volgende Pagina ->
Dit gastenboek is gemaakt met behulp van phpGB 2.0.4 © 2004 phpGB