Google Maps and TomTom: these two can work together.
Google Maps and TomTom: these two are worth to gather.

Nieuwe update! Versie 6.42! (Klik hier)

De combinatie van Google Maps en Tyre is ideaal:
Zodoende kunt u heel gemakkelijk een route plannen door een lijst van waypoints aan te maken.
Ook is het heel eenvoudig om bestanden met 'nuttige plaatsen' te maken.
Als u TomTom routebestanden hebt (gemaakt door anderen of door u zelf), en u wilt weten hoe ze eruit zien, zal Tyre de route en de waypoints weergeven in Google Maps.

Deze pagina's zijn bedoeld om u te helpen bij het plannen, bewerken en weergeven van uw routes (en uw bestanden met 'nuttige plaatsen') op de computer.
U krijgt uitgelegd hoe routebestanden overgezet kunnen worden naar uw TomTom.
U kunt ook routes uitwisselen met anderen!

Vragen? Stuur een e-mail naar: TomTomRider@JanBoersma.nl

Tyre is freeware! U mag het gebruiken en kopiŰren, onder voorwaarde dat u niets in de software verandert.

ę 't Schrijverke, 2006-2020

Tyre software has been registered.
All elements of Tyre are legally protected by 'De Merkplaats' in Amsterdam, The Netherlands.
No text, picture, animation, software or other elements of this website and of the Tyre software may be reproduced in any form without written permission of Jan Boersma.
Permission for reproduction of elements of the website can be asked by email.

Bezoek mijn thuispagina: www.JanBoersma.nl
Bezoek hier mijn motorpagina: www.JanBoersma.nl/index_12.html
Bezoek hier de pagina met algemene informatie over Tyre (in het Engels): www.JanBoersma.nl/gett
Ik vind het leuk om in mijn gastenboek reacties te krijgen: www.JanBoersma.nl/Gastenboek.html

Komt u fouten (bugs) tegen? Laat het me alstublieft weten. Ook suggesties zijn van harte welkom: TomTomRider@JanBoersma.nl

Moet het programma opnieuw ge´nstalleerd worden? Dan is dit wat er gebeuren moet:
  • Download en installeer de gratis versie van Google Earth.
    Wilt u liever Google Maps gebruiken in plaats van Google Earth, dan kunt u deze stap overslaan.
    Als u Google Earth nog niet ge´nstalleerd hebt, klik dan hier.
  • Download en installeer Tyre: klik hier.
  • Problemen bij het downloaden of installeren?
    Als u beschermingssoftware voor het internet gebruikt, bijv. een geavanceerde firewall (zoals ZoneAlarm), is het mogelijk dat die software het downloaden van exe-bestanden verhindert of dat het zorgt voor een verkeerde download.
    Sluit in dat geval de beschermingssoftware af en probeer het downloaden opnieuw. Start de beschermingssoftware opnieuw op na het downloaden.
    OF: klik hier om het setup programma te downloaden in een ZIP-bestand.